fbpx
Hvad sker der med parkering i Brøndby
DSC_0976.jpg
Ifølge en læserbrevsskribent er den helt gal med parkeringen i Brøndby Strand. Foto: Heiner Lützen Ank
Hvad sker der med parkeringen i Brøndby Strand området? Det er ligesom, at der ikke gælder nogen parkeringsregler mere i området, når man ser, hvordan folk parkerer på strækningen Daruplund langs banen. Her er der dobbelt optrukne streger, hvilket jo så betyder, at man ikke må parkere her, da vi andre, der kommer kørende, ikke […]

Hvad sker der med parkeringen i Brøndby Strand området? Det er ligesom, at der ikke gælder nogen parkeringsregler mere i området, når man ser, hvordan folk parkerer på strækningen Daruplund langs banen.
Her er der dobbelt optrukne streger, hvilket jo så betyder, at man ikke må parkere her, da vi andre, der kommer kørende, ikke må overskride de optrukne streger, og ligeledes parkerer man så tæt på udkørslerne fra de anlagte p- pladser i bebyggelsen, at man ikke kan orienterer sig, når man skal køre ud, og ringer man til politiet, sker der bare ikke noget.
Langs Strandespladen parkerer man bare på græsset (der er parkering og standsnings forbud med skilte) med det resultat, at der kommer dybe spor i græsset. Hvem skal dog reparere og hvem betaler?
På p-pladsen ved Brøndby Strand centeret er det også svært at få en p-plads, da pladsen er fyldt med firmavogne, både danske og udenlandske biler.
Ja, det var bare som parkeringsreglernes overholdelse i Brøndby Strand.

SVAR
Vagn Kjær-Hansen (SF), formand for Teknik og Miljøudvalget
Ja, det er rigtig irriterende, at politiet stort set er holdt op med at udføre deres arbejde med parkeringskontrol. Vi har derfor besluttet i kommunalbestyrelsen, at vi ønsker at etablere et parkeringskorps i Brøndby. Det arbejder forvaltningen med, og jeg forventer at det senere i år vil komme til beslutning i kommunalbestyrelsen.

4 kommentarer om “Hvad sker der med parkering i Brøndby”

 1. Ludvig Blomberg siger:

  Kære Vagn Kjær-Hansen
  Det svar hørte jeg også sidste år, men det kan jo ikke tage så lang tid og etablere et parkeringskorps i Brøndby mon ikke der er nogle af vores medborger som ikke har et arbejde som hurtigt kan omskoles med parkeringsregler og så komme i gang så løser vi 2 ting nemlig parkering og nogle får et arbejde.

 2. Niels Kofoed siger:

  På Gillesager i Øster holder bilerne fortæt på udkørslen for sikker skolevej, og her er det et spørgsmål om tid før der sker påkørsel af et barn.
  Har flere gange henvendt mig til teknisk forvaltning i håb om at de kan sikre det bedre uden held.

 3. Niels@famkofoed.dk siger:

  På Gillesager i Brøndbyøster holder bilerne også på fortovet og for tæt på udkørslen for sikker skolevej, og her er det et spørgsmål om tid før der sker påkørsel af et barn.
  Har flere gange henvendt mig til teknisk forvaltning i håb om at de kan sikre det bedre uden held.

 4. Danny siger:

  I Daruplund er der ikke nok pladser til at man kan holde. Jeg har fyraften kl 04.00 om morgen, og der er ingen pladser at tage. Jeg kan cirkle rundt for at finde en plads. Men der er ikke mange som er kørt på arbejde på den tid. Derfor holder jeg ude langs banen. Hvor skal jeg eller sætte bilen? Der er simpelthen for få plads i Lunden.

  Hvis folk har gæster i weekenden er det nærmest umuligt at få nogen pladser. Nu har man så endelig fjernet alle buske og træer langs vejen, men vælger så at så græs. Kommunen vil ikke betale for flere pladser.
  Hvorfor kan vi ikke få pladser som vi betaler for.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top