fbpx
Dansemedaljer til Brøndby
image1-005.jpg
Dansere fra Vivis Dans har været til Vinter Grand Prix i disco og hip hop. Det kom der flere medaljer ud af. Foto: Vivis Dans
SPORT. Danserne fra Vivis Dans har netop været til Vinter Grand Prix, og det betød mange medaljer

Vivis Dans har netop haft flere dansere afsted til Vinter Grand Prix, i hip hop og disco.
Det kom der flere medaljer ud af, blandet andet til familien Stybe Aarup, hvor både mor, Susanne Stybe Aarup, og søn, Christian Stybe Aarup, vandt guld i hip hop, i henholdsvis voksen- og seniorrækken.
Christian Stybe Aarup og Susanne Stybe Aarup danser flere gange om ugen på danseskolen i forskellige stilarter.

Gode hip hop-resultater
Desuden blev det til guld i mesterrækkerne i hip hop til Andreas Dissing Lausten i junior 1 talent. Camilla Johne og Lea Fedorcak vandt sølv hos juniorerne og Isabell Venø og Gry Wolter vandt bronze hos juniorerne.
Også i begyndernerækkerne i hip hop var der medaljer til de lokale dansere, Marie Winther fik en førsteplads i junior 1 begynder A rækkken, Isabell Burild en andenplads i junior 1 A rækken, Marguerit Siggaard andenplads i børn 1 begynder A rækken og Nova Rosendahl en tredjeplads i børn 1 begynder B rækken.

Også godt i disco
Også i disco klarede danserne fra Vivis Dans sig godt. I mesterrækkerne blev det til guld til Camilla Johne i junior 1 konkurrence, sølv til Marguerit Siggaard og Micas Cramer i børn 1 rækken, bronze til Lea Fedorcak i junior 1 talent og bronze til Micas Cramer i børn 1 rækken.
Desuden blev det til en tredjeplads til Marguerit Siggaard i børn 1 A rækken, en andenplads i Junior 1 begynder til Sophie Amalie Jarl Laursen og en førsteplads i junior 1 B rækken til Marie Winther.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top