fbpx
To sejre på en uge
171007-BVK-Holte-Deprece-klar-fpn.jpg
Deprece Washington var en bærende kraft i Brøndbys to sejre i den forgange uge. Foto: Hamistolen Photografy
SPORT. To gange i den forløbne uge har Brøndby Volleyball Klubs kvinder været i kamp, og to gange vandt de sikre sejre

Den forgangne uge har budt på to kampe for Brøndby Volleyball Klubs Volleyligadamer og atter en gang blev de til to sejre.
Torsdag d. 30. november var det Fortuna Odense. Kampens helt store spiller var Deprece Washington.
Deprece lagde ud med en servestime på ikke færre end otte server indeholdende to esser, samt fire hvor Fortuna kun med nød og næppe holdt bolden i spil. Brøndby kom således foran med 10-2 og forspringet holdt indtil sættets afslutning med cifrene 25-18.
Andet sæt blev vundet med samme cifre som første.
Deprece Washington har for alvor fundet storformen og i tredje sæt var hun med seks vundne angreb igen dominerende ved nettet. Fortuna havde stadig et højt servepres og de holdt Brøndbys libero Asli Ersózoglu på et noget lavere modtagningsniveau end hun plejer, men her trådte Alina Sode og Megan Rosenlund ind med stor kvalitet. Hvad Asli på dagen manglede i modtagningskvalitet, kompenserede hun til gengæld for med et utroligt godt markforsvar, som holdt Fortunas angribere fra at have succes med angrebet og Brøndby kunne med 25-17 køre sejren hjem i tredje sæt.

Sejr nummer to
Søndag var der udebanekamp mod sidste sæsons bronzevindere fra Amager VK. Der blev fra begge sider spillet på højt niveau. Amager fik slået et hul, som holdt frem til en føring på 21-18, hvor Brøndby i Lainey Jantzis serv fik kontakt, for i rotationen efter at bringe sættet i hus med 25-22.
Andet sæt var jævnbyrdigt indtil 9-8, hvor Brøndby begyndte at trække fra. Eva Bang, som blev kampens spiller, på blandt andet godt forsvar, fordelte spillet godt til sine angribere, og her viste Deprece Washington sig igen som en af de store spillere. Som sættet skred frem, overtog Brøndby fuldstændig initiativet og det blev vundet med 25-17.
I tredje sæt var Brøndby dominansen total og vandt overbevisende sættet med cifrene 25-13.
Med ugens sejre, fastholdt Brøndby status som eneste ubesejrede hold i ligaen og et pænt forspring til Holte IF og Elite Volley Aarhus.
Netop Aarhus er Brøndbys næste modstander, når de på lørdag, d. 9. december, kl. 14.00 gæster Stadionhal 1.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top