fbpx
Kommunalbestyrelsen på plads
KB-konstituerende-møde-2017_1.jpg
Tirsdag blev der afholdt konstituerende møde i kommunalbestyrelsen i Vallensbæk. Foto: Vallensbæk Kommune
VALLENSBÆK. Tirsdag konstituerede kommunalbestyrelsen i Vallensbæk sig. Der blev plads til både nye og gamle på flere af posterne

Tirsdag aften blev der afholdt konstituerende møde i kommunalbestyrelsen i Vallensbæk.
De femten medlemmer af kommunalbestyrelsen, Henrik Rasmussen (K), Søren Wiborg (S), Anette Eriksen (K), Morten Schou Jørgensen (K), Erdal Colak (S) Kenneth Kristensen Berth (DF), Marianne Friis-Mikkelsen (K), Ricky van Overeem (K), Martin Nielson (S), Lene Holm Gamborg (K), Anette Sandgren (S), Jytte Bendtsen (K), Carina Kristensen Berth (DF), Jan Høgskilde (K) og Nina Lumby Pinto Ferreira (S), fordelte på mødet de forskellige udvalgsposter mellem sig.

Stolt
En af dem, der blev genvalgt, både som medlem af kommunalbestyrelsen, men også som udvalgsformand, er Morten Schou Jørgensen (K). Noget han er glad for:
– Jeg er enormt stolt over, at jeg er blevet vist tilliden til at fortsætte mit arbejde som formand for Børne- og Kulturudvalget.
Og Morten Schou Jørgensen glæder sig til at fortsætte arbejdet i Børne- og Kulturudvalget:
– De sidste fire år har jeg været med til at tage ansvar for og udvikle vores skønne Vallensbæk. Det har været enormt spændende at komme med helt ind i maskinrummet og være med til at sætte retning og mål. Jeg synes vi har opnået rigtig mange fine resultater, når jeg kigger tilbage, og jeg kunne rigtig godt tænke mig at fortsætte dette arbejde. Det har været den største motivation for at stille op til kommunalvalget igen. Vi har rigtig mange ambitioner og visioner for Vallensbæk, som endnu ikke er blevet realiseret.

Fakta

Fra januar 2018 ser sammensætningen i Vallensbæk Kommunalbestyrelse således ud:

Borgmester Henrik Rasmussen (K)
1. viceborgmester Søren Wiborg (S)
2. viceborgmester Anette Eriksen (K)

Økonomiudvalget
Formand Henrik Rasmussen (K), Anette Eriksen (K), Jytte Bendtsen (K), Søren Wiborg (S) og Kenneth Kristensen Berth (DF)

Social- og Sundhedsudvalget
Formand Jytte Bendtsen (K)
Anette Eriksen (K), Marianne Friis-Mikkelsen (K), Ricky van Overeem (K), Anette Sandgren (S), Nina Lumby Pinto Ferreira (S)og
Carina Kristensen Berth (O)

Børne- og Kulturudvalget
Formand Morten Schou Jørgensen (K), Marianne Friis-Mikkelsen (K), Ricky van Overeem (K), Lene Holm Gamborg (K), Søren Wiborg (S), Erdal Colak (S) og Kenneth Kristensen Berth (DF)

Teknik- og Miljøudvalget
Formand Jan Høgskilde (K)
Marianne Friis-Mikkelsen (K), Lene Holm Gamborg (K), Martin Nielson (S) og
Erdal Colak (S)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top