fbpx
Julekoncert
GLOSTRUP. Søndag den 10. december 2017 klokken 20:00 i Østervangkirken er der julekoncert med mandskor, strygekvintet og solist.

Glostrup Sangforenings Mandskor giver julekoncert sammen med Symfonia Kammerorkesters Strygere (Symfonia Strygekvintet) og sopranen Angelica Asp. Koncerten består både af klassiske julesange og indslag fra andre lande og traditioner. Engelske Christmas-carols blandes med amerikanske julehits, samt naturligvis en perlerække af de skønneste danske julesange.
Angelica Asp er solistuddannet sangerinde og har medvirket på blandt andet Hofteatret, Den Fynske Opera, Opera Hedeland og Malmö Opera. Koncerten akkompagneres af musikere fra det professionelle Symfonia Kammerorkester, under ledelse af dirigent Ole Jørgensen (www.symfonia.dk).
Koncerten støttes af Glostrup Kommune, Kulturpuljen. Der er gratis adgang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top