fbpx
Døgnrapporten
Uddrag fra Københavns Vestegns Politis døgnrapport for uge 50

Patrulje kørte til bilbrand
BRØNDBY.
Lørdag den 16. december kl. 05.11 kørte en patrulje til Dyringparken i Brøndby Strand, efter alarmcentralen havde modtaget en anmeldelse om, at der var brand i en bil. Brandvæsnet ankom kort tid efter og gik i gang med slukningsarbejdet, mens politiet afspærrede området og talte med flere personer på stedet. Årsagen til branden efterforskes fortsat.

Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen. Henvendelse døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

28-årig sigtet for kørsel uden førerret
GLOSTRUP.
Søndag den 17. december kl. 14.44 erkendte en 28-årig mand fra Helsingør, at han endnu ikke havde taget kørekort, da en patrulje bragte ham til standsning i en personbil på Nyvej i Glostrup, hvor de sigtede ham for kørsel uden førerret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top