fbpx
Værdig ældrepleje
DEBAT. Af Flemming Ørhem, Dansk Folkeparti, medlem af kommunalbestyrelsen

På daginstitutionsområdet har kommunen ansvaret for børnene 8 timer om dagen 5 dage om ugen, og sker der noget, der ikke er planlagt, står en mindre hær af forældre, papforældre, bedsteforældre og venner og bekendte klar til at træde til.
På ældreinstitutionsområdet har kommunen ansvaret for beboerne 24 timer i døgnet alle ugens 7 dage, og sker der noget, der ikke er planlagt, er der ofte kun et beskedent – eller slet intet bagland at trække på.
Måske bor (eneste) pårørende meget langt væk.
Ingen behøver være i tvivl om, at Dansk Folkeparti fortsat vil arbejde på at gøre ældreplejen i Glostrup bedre.
Vi ønsker at tilføre flere varme hænder, så enhver situation kan håndteres værdigt.
Alle skal kunne være sikre på en værdig alderdom her i Glostrup.

2 kommentarer om “Værdig ældrepleje”

 1. Bent Rene Hansen siger:

  Hej Flemming.
  Du har jo tilhørt flertallet i Glostrup kommune i ca. 8 år, hvad har du og DF gjort for at bedre ældreplejen?
  Jeg har en meget dårlig oplevelse af ældreplejen i Glostrup kommune for ca. 4 uger siden.
  Vores nabo var indlagt på hospitalet og om lørdagen ringer de fra hospitalet til naboens datter om at de vil sende hende hjem den dag. Datteren beder dem om at kontakte Glostrup kommunes ældre pleje om at de kan tage imod hende, for de siger at hun har medicin med hjem som skal gives af hjemmeplejen for hun må ikke tage den selv, og datteren siger af hun ikke havde mulighed for selv at være hjemme og tage imod hende. Hospitalet lover at kontakte Glostrup kommune. Datteren er urolig og ringer til min kone og beder hende om at se hvad der sker, hvilket hun lover.
  Om eftermiddagen kommer der en minibus med vores nabo, som sidder i kørestol. Min kone går ud og tager imod, for der er ikke kommet nogen fra hjemmeplejen på det tidspunkt. Min kone vil lukke døren op indtil vores nabos lejlighed, men kan ikke låse op, for der er monteret en elektronisk lås, således at hjemmeplejen ved hjælp af en app på sin telefon kan låse sig ind. det er helt fint, men at der ikke kan låses op udvendig fra med en nøgle er ikke i orden, der er så siden ordnet. Vi tilbyder at hun kan komme ind til os og vente på hjemmeplejen kommer. Efter lidt vendten ringer min kone til datteren og får et AKUT TELEFONNUMMER til hjemmeplejen. Min kone ringer til hjemmeplejen på nummeret, men den bliver ikke taget før den ringer ud og dette gentager hun yderlig 3 gange uden at opringningenbliver besvaret. Hvad gør man så? Jeg ringer til Social-udvalgsformanden Lars Thomsen og sætter ham ind i sagen. Han vil forsøge at hjælpe. Han ringer tilbage til mig ca. 15 min. efter og fortæller at han havde fået far i en leder fra hjemmeplejen som ville køre på kontoret for at finde et telefonnummer på en af dem som har vagten. Lige efter hav ringede retur til mig, kom der en fra hjemmeplejen og vi fik hjulpet vores nabo ind i hendes lejlighed. Min kone aftalte den den person der kom, at han ikke skulle låse elektronisk, for vi ville godt kunne komme ind til hende til hende hvis det blev nødvendigt, så han kunne bare ringe på hos os når han kom. Hvad syntes du om den “service” der yde til trængende ældre i Glostrup kommune? Hvor mange år skal du bruge mere for at men som borger i Glostrup kommune ikke skal sige. KUN EN TÅBE FRYGTER IKKE AT BLIVE GAMMEL I GLOSTRUP KOMMUNE.

 2. Bent R. Hansen siger:

  Hej Flemming.
  Du har jo tilhørt flertallet i Glostrup kommune i ca. 8 år, hvad har du og DF gjort for at bedre ældreplejen?
  Jeg har en meget dårlig oplevelse af ældreplejen i Glostrup kommune for ca. 4 uger siden.
  Vores nabo var indlagt på hospitalet og om lørdagen ringer de fra hospitalet til naboens datter om at de vil sende hende hjem den dag. Datteren beder dem om at kontakte Glostrup kommunes ældre pleje om at de kan tage imod hende, for de siger at hun har medicin med hjem som skal gives af hjemmeplejen for hun må ikke tage den selv, og datteren siger af hun ikke havde mulighed for selv at være hjemme og tage imod hende.
  Om eftermiddagen kommer der en minibus med vores nabo, som sidder i kørestol. Min kone går ud og tager imod, for der er ikke kommet nogen fra hjemmeplejen på det tidspunkt. Vi tilbyder at hun kan komme ind til os og vente på hjemmeplejen kommer. Efter lidt venten, ringer min kone til datteren og får et AKUT TELEFONNUMMER til hjemmeplejen. Min kone ringer til hjemmeplejen på nummeret, men den bliver ikke taget før den ringer ud og dette gentager hun yderlig 3 gange uden at opringningen bliver besvaret. Hvad gør man så? Jeg ringer til Socialudvalgsformanden Lars Thomsen og sætter ham ind i sagen. Han ringer tilbage til mig ca. 15 min. efter og fortæller at han havde fået fat i en leder fra hjemmeplejen som ville køre på kontoret for at finde et telefonnummer på en af dem som har vagten. Lige efter hav ringede retur til mig, kom der en fra hjemmeplejen og vi fik hjulpet vores nabo ind i hendes lejlighed. Hvad syntes du om den “service” der ydes til trængende ældre i Glostrup kommune? Hvor mange år skal du bruge mere for at man som borger i Glostrup kommune ikke skal sige. KUN EN TÅBE FRYGTER IKKE AT BLIVE GAMMEL I GLOSTRUP KOMMUNE.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top