fbpx
BonusBedste-projekt skal hjælpe småbørnsfamilier
2.jpg
Brøndby Kommune lancerer en ny Bonusbedste-ordning, der skal hjælpe unge familier, der har svært ved at få det hele til at hænge sammen. Foto: Brøndby Kommune
BRØNDBY. Med en ny BonusBedste-ordning håber Brøndby Kommune at skabe en relation mellem ældre med overskud og unge forældre, der brug for støtte

Som ung forælder til små børn kan det være uoverskueligt at få hverdagen med uddannelse og familieliv til at hænge sammen, især hvis man er alene med sit barn. Samtidig går der ældre rundt med energi og overskud at give af.
Derfor søsætter Brøndby Kommune nu det nye BonusBedste-projekt, hvor de to parter kan mødes. Med BonusBedste-indsatsen er det tanken, at både den unge forælder og BonusBedsten kan være noget for hinanden.
Unge med børn, som af forskellige årsager står i en sårbar relation, kan således få mulighed for at få støtte af en ældre med en større livserfaring, og den ældre får en mulighed for at holde sig aktiv i relationen til ung familie.

Bredt samarbejde
Projektet er en udløber af, at man i jobcentret kan se, at unge forældre ofte har svært ved at kunne gennemføre en uddannelse. Gennem en relation til en stabil BonusBedste håber man at kunne udbygge den unges forældres netværk.
Den nye indsats er udarbejdet i samarbejde med sundhedsplejen og Familiehusets ansatte.
Helhedsplanens familievejleder samt kirkerne og Ældresagen Brøndby støtter op om projektet på forskellig vis.

Det første informationsmøde for potentielle BonusBedster m/k finder sted tirsdag den 12. december 2017 kl. 15.30 i Kulturhuset Kilden. Hvis man er interesseret, men forhindret i at deltage, kan man kontakte frivilligkoordinator Rikke Stougaard på tlf. 20 13 31 69 eller frivillig Joy Kimsey på tlf. 41 31 68 08.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top