fbpx
Udvalgsformand stiller op alligevel
Sophie-Dahl-Brohus-.jpg
Sophie Dahl Brohus genopstiller til kommunalvalget. Foto: Venstre
GLOSTRUP. Sophie Dahl Brohus (V), der er formand for Børne- og Skoleudvalget , stiller alligevel op til kommunalvalget

Da Venstre i Glostrup i foråret afslørede sin opstillingsliste, var Sophie Dahl Brohus ikke på listen. Det er hun kommet nu. Bestyrelsen i Venstre har nemlig brugt sin ret til at tilføje flere kandidater til listen.
Genopstillingen kommer efter grundige overvejelser.
– Det er en velovervejet beslutning. Jegvil gerne bevare børnenes stemme i Kommunalbestyrelsen, siger hun.
Da hun kom på listen som den sidste, kommer hun til at stå nederst på Venstres liste, som nummer 19. Da Venstre stiller op som partiliste, skal hun altså sprænge listen for at komme i Kommunalbestyrelsen. Det tror hun også, at hun kan.
– Jeg håber, at mange forældre synes det er vigtigt at have en forældre til mindre børn repræsenteret i Kommunalbestyrelsen. Det er jeg den eneste kandidat, der har, siger hun.

1 kommentar om “Udvalgsformand stiller op alligevel”

  1. Jørgen Boelskov siger:

    I al beskedenhed, vil Glostrup Radikale Venstre lige bemærke, at vi også har opstillet en kandidat der er far til et barn i børnehavealder. Hans primære mærkesag er også netop børn- og ungepolitik. Vi har så ikke stillet ham nederst på listen. Martin Peter Stolarczyk Jensen er vores spidskandidat. Stem på Martin hvis du som småbarns forældre ikke tør satse på, at Sophie sprænger 15 pladser på listen. I et valg hvor alle pressens kommentatorer spår Venstre tilbagegang. Alle småbørnsforældre ved, at tid er en mangelvare. Derfor forstår jeg godt Sophie stiller på en 19. plads. Så kan hun fiske stemmer uden at risikere at blive valgt. Fair nok, men ‘eneste kandidat’ der er småbarns forældre, er ikke helt sandt.
    Jørgen Boelskov.
    Formand Glostrup Radikale Venstre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top