fbpx
S-tog til Roskilde
Af Lars Ammitzbøll Sportsvej 20 2600 Glostrup Tirsdag 10. oktober hørte jeg et godt foredrag om jernbanehistorie, og fik oplyst, at Glostrup fik sit S-tog i 1952. Nu ville det være en god idé, hvis vi fik et S-tog til at gå direkte til Roskilde med mellemstop i Albertslund og Høje Taastrup. Det er på […]

Af
Lars Ammitzbøll
Sportsvej 20
2600 Glostrup

Tirsdag 10. oktober hørte jeg et godt foredrag om jernbanehistorie, og fik oplyst, at Glostrup fik sit S-tog i 1952. Nu ville det være en god idé, hvis vi fik et S-tog til at gå direkte til Roskilde med mellemstop i Albertslund og Høje Taastrup.
Det er på tide når vi har S-tog som kører til Køge og til Hillerød. Det ville være en lettelse for togpassagererne som daglig skal køre denne rute.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top