fbpx
Rettelse
GLOSTRUP. I sidste uge skrev vi, at Sophie Brohus (V) stiller op til Kommunalbestyrelsen igen. I den forbindelse skrev vi, at hun var den eneste kandidat med små børn. Det er ikke korrekt, der skulle have stået, at hun er det eneste nuværende medlem med små børn. Flere andre kandidater har små børn, herunder Camilla Christensen […]

I sidste uge skrev vi, at Sophie Brohus (V) stiller op til Kommunalbestyrelsen igen. I den forbindelse skrev vi, at hun var den eneste kandidat med små børn. Det er ikke korrekt, der skulle have stået, at hun er det eneste nuværende medlem med små børn. Flere andre kandidater har små børn, herunder Camilla Christensen fra Socialdemokratiet, Martin Jensen fra Radikale Venstre og Marlene Frandsen fra Venstre.
Vi beklager fejlen.

1 kommentar om “Rettelse”

 1. Kære i,
  Jeg, Dan Kornbek Christiansen, der er spidskandidat for de Konservative i Glostrup, har ligeledes små børn der går i Glostrup Skole, min datter går i første og min dreng der lige netop er blevet valgt til elevrådet på Søndervangsskolen går i 4. klasse. Dette har vil tidligere talt om, både på Coh. FUR, nede hos jer under spidskandidat interviewet og derfor undre det MIG at jeg ikke er nævnt. En meget stor del af min og de Konservative valgkamp er rettet mod at sikre bedre forhokd for børnefamilierne og på Glostrup skole.

  Jeg vil gerne have dette berigtiget og nævnt. Håber at der alene er tale om en forglemmelse, selv om det ser lidt pudsigt ud, gør det ikke?

  Du må meget gerne kontakte mig.

  Dankornbekchristiansen@gmail.com eller 20 300 745

  Bk. Dan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top