fbpx
Politikere gik i blinde
Blinde.jpg
Martin Nielson (S), tv, forsøgte som flere andre lokale politikere for et par uger siden livet som blind. Her ses han sommen med Jan Diemer fra den lokale afdeling af Dansk Blindesamfund. Foto: Dansk Blindesamfund
VALLENSBÆK. Dansk Blindesamfunds afdeling i Vallensbæk havde for nylig inviteret de lokale politikere til at prøve livet som blind eller svagtseende

Fredag den 13. oktober havde Dansk Blindesamfunds kreds Storkøbenhavn Syd inviteret en række af Vallensbæks politikere og borgere til en event ved Vallensbæks Stationscenter i forbindelse med blindes mærkedag, Den Hvide Stoks Dag.
Her blev blandt andet Henrik Rasmussen (K), borgmester, og Martin Nielson (S) og Marianne Friis-Mikkelsen (K) udfordret med at skulle gå rundt i Stationscenteret iført blindebriller og stok.
– Vallensbæks politikere tog rigtig godt imod udfordringen og fik et godt indtryk af, hvor dårlig tilgængeligheden er for blinde og stærkt svagsynede i Stationscentret. Jeg håber, det vil føre til politisk handling, siger Jan Diemer fra Dansk Blindesamfund.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top