fbpx
Kortere skoledage, tak
Af Annette Reckendorph Baunedammen 42, Brøndby Kandidat til kommunalbestyrelsen for SF På ungdomsdemokratidagen i januar var der fire 8. klasser, som ønskede en kortere skoledag. Det støtter SF-Brøndby. Sammen med mange forældre ønsker vi at give børnene noget mere fritid. Trætte børn i de sene eftermiddagstimer lærer ikke særlig meget. Folkeskolereformen tillader en kortere skoledag, […]

Af
Annette Reckendorph
Baunedammen 42, Brøndby
Kandidat til kommunalbestyrelsen for SF

På ungdomsdemokratidagen i januar var der fire 8. klasser, som ønskede en kortere skoledag. Det støtter SF-Brøndby. Sammen med mange forældre ønsker vi at give børnene noget mere fritid. Trætte børn i de sene eftermiddagstimer lærer ikke særlig meget.
Folkeskolereformen tillader en kortere skoledag, hvis man giver klasserne flere timer med to voksne. Den model ønsker SF, at vi bruger i Brøndby Kommune. To voksne i nogle af timerne kan give et kvalitetsløft til vores folkeskole. Skolerne i Brøndby er gode til at løfte vores børn fagligt, men de læser for eksempel stadig dårligere end gennemsnittet i Danmark. Der kan vi godt gøre noget mere.
Vores børn skal have den bedste start på livet. Det får de med en skole, som hænger bedre sammen. Med kortere skoledage og flere timer med to voksne.

1 kommentar om “Kortere skoledage, tak”

 1. Diane Guinot siger:

  Kære Annette
  Jeg er så enig i det skrevne.

  Jeg har netop oprettet en underskriftindsamling for at de siddende kommunalpolitikere skal åbne op for, at skolerne i Brøndby Kommune kan forkorte skoledagen og få flere timer med to voksne.

  Denne underskriftindsamlingen er specifikt for forældre med børn på Brøndbyvester Skole, da det er den skole, jeg har barn på, men det vil vedrøre alle skoler i Brøndby, hvis der bliver åbnet op fra politikernes side.

  Så en opfordring til alle forældre på Brøndbyvester Skole. Skriv under:

  http://bit.ly/2z5B14h

  Venlige hilsner

  Diane Guinot

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top