fbpx
Glade medarbejdere hver dag
Enighed om budgettet, betyder enighed i Vallensbæk. Og heldigvis er det da også meldt klart ud, hvad vi i kommunalbestyrelsen så er enige om for Vallensbæk: At øge normeringen i vores daginstitutioner er netop et ønske fra mange borgere i Vallensbæk. Vi vil jo alle vores børns bedste, og med de opgaver, som vores pædagoger/medhjælpere […]

Enighed om budgettet, betyder enighed i Vallensbæk.
Og heldigvis er det da også meldt klart ud, hvad vi i kommunalbestyrelsen så er enige om for Vallensbæk: At øge normeringen i vores daginstitutioner er netop et ønske fra mange borgere i Vallensbæk. Vi vil jo alle vores børns bedste, og med de opgaver, som vores pædagoger/medhjælpere har i dag, er der vist ingen, der kan være i tvivl om, at flere hænder og tid til nærvær vil betyde en bedre dagligdag for vores børn.
At procentfordelingen mellem uddannede og ikke-uddannede medarbejdere øges, er et tydeligt signal om, at vi hos De Konservative ønsker kompetente og fagligt dygtige medarbejdere i vores daginstitutioner. Vi skal i Vallensbæk tiltrække dygtigt personale. Vi skal i Vallensbæk synliggøre, at vi vil passe på vores medarbejdere, således at alle trives og er glade hver dag, de går på arbejde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top