Foredrag om bugspytkirtel
VALLENSBÆK. Diabetesforeningens lokalforening i Vallensbæk får onsdag den 11. oktober 2017 kl. 19.00 på Korsagergård, Vejlegårdsvej 121, Vallensbæk, besøg af læge, dr. med. Mari-Anne Gall som fortæller om bugspytkirtlen og dens funktion i T1 og T2 diabetes – hvorfor og hvornår insulinbehandling er nødvendig. Der er gratis adgang, alle er velkomne. Foreningen byder på gratis kaffe […]

Diabetesforeningens lokalforening i Vallensbæk får onsdag den 11. oktober 2017 kl. 19.00 på Korsagergård, Vejlegårdsvej 121, Vallensbæk, besøg af læge, dr. med. Mari-Anne Gall som fortæller om bugspytkirtlen og dens funktion i T1 og T2 diabetes – hvorfor og hvornår insulinbehandling er nødvendig.

Der er gratis adgang, alle er velkomne. Foreningen byder på gratis kaffe og kage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top