fbpx
Er ikke inviteret
Af Henrik Rasmussen (K), borgmester Jeg har sagt ja til at deltage i alle de valgdebatter, jeg er blevet inviteret til. At Søren Wiborg og Kenneth Kristensen Berth orienterer mig om deres deltagelse i paneldebatter, sætter jeg da pris på. Men foreningen ”Nej til trafikstøj” har hverken inviteret mig eller de øvrige konservative. Mødeafholdelse og […]

Af
Henrik Rasmussen (K), borgmester

Jeg har sagt ja til at deltage i alle de valgdebatter, jeg er blevet inviteret til. At Søren Wiborg og Kenneth Kristensen Berth orienterer mig om deres deltagelse i paneldebatter, sætter jeg da pris på.
Men foreningen ”Nej til trafikstøj” har hverken inviteret mig eller de øvrige konservative.
Mødeafholdelse og dato har jeg kunne læse i Folkebladet. Foreningen kommer med et tilbud om en støjvold, og det undrer mig, at man end ikke har gjort sig den ulejlighed at sende det til kommunen.
Så jeg må jo indrømme at dette får mig til at tænke, at det såkaldte neutrale borgermøde, nok ikke er helt så politisk neutral alligevel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top