fbpx
Brødrene Avaz besøgte Glostrup Bio
brødrene-avaz.jpg
Instruktører og skuespillere fra filmen Mens vi Lever var i Glostrup Bio i lørdags. Foto: Holger Pedersen
GLOSTRUP. Instruktører og skuespillere fra filmen Mens vi Lever var i Glostrup Bio for at møde publikum

Glostrup Bio havde lørdag forpremiere på filmen Mens vi Lever, der er lavet af brødrene Avaz. Alle tre brødre, Mehdi, Milad og Misam Avaz, skuespiller Sebastian Jessen, der spiller en hovedrolle, samt den amerikanske filmfotograf, Daniel Cotroneo, fortalte om filmen efter forestillingen.
Mens vi Lever blev vist under filmfestivalen i Cannes udenfor konkurrence, og de danske filmjournalister sendte begejstrede reportager hjem om en helt usædvanligt vellykket debutfilm. Ud over filmens kvalitet er det bemærkelsesværdigt, at ingen af brødrene har en relevant filmuddannelse, og at filmen er lavet på et ekstremt lavt budget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top