fbpx
Penge til menighedsplejen og spejderne
IMG_5894.-05.09.17.-Janne-Kjærsgaard-taler_.jpg
Vestvold Gildet, der dækker Brøndby og Rødovre har netop haft fødselsdag. I den anledning donerede gildet penge til blandt menighedplejen i Brøndbyvester og Vallensbæk. Foto: Vestvold Gildet
BRØNDBY. I anledning af sin fødselsdag har Vestvold Gildet givet gaver til blandt andet menighedsplejen i Brøndbyvester og Vallensbæk

Den 5. september fejrede Vestvold Gildet sin 54 års fødselsdag på Rødovregaard med over 35 deltagere, gildebrødre og gæster.
Vestvold Gildet har tradition for at benytte sin fødselsdag til at give gaver i stedet for at modtage gaver.
Baggrunden for, at Vestvold Gildet kan donere gaver til spejdergrupper og humanitære formål er, at gildet gennem en årrække har afholdt loppemarkeder, der giver en årlig indtægt på cirka 80.000 kr.
I år blev den største donation, Fødselsdagsprisen, på 25.000 kr. givet til Rigshospitalets Børne/Unge Program.

Fra lokal til lokal
Desuden blev Dansk Blindesamfund og Brøndbyvester, Islev og Vallensbæk menighedsplejer hver betænkt med 4.000 kr, som blandt andet går til julekurve til enlige mødre med børn i de tre sogne. Ligeledes fik tre spejdergrupper, nemlig Knuden og Ulf Jarl fra Brøndby samt De Grønne Pigespejdere fra Rødovre, deres ønsker opfyldt med hensyn til telte, kogegrej og andre ting, som hører spejderlivet til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top