fbpx
Igen tre podiepladser
AskeN_02.jpg
Aske Nygaard Bramming tog tre tredjepladser til løbet i Padborg. Foto: Claus Nygaard
SPORT. BGK’eren Aske Nygaard Bramming fik tre podiepladser til natløbet i Padborg

Trods uheldet i tidtagningen, da forhjulet røg af og Aske Nygaard Bramming røg ud og beskadigede bilen, endte Formel 5 løbet på Padborg Park med tre podieplaceringer til køreren fra Børnenes Gokart Klub (BGK) i Brøndby. Teamet fik den lappet sammen til 1. løb, men ikke helt i top. Så Aske Nygaard Bramming måtte virkelig kæmpe for sin 3. plads i 1. løb.
I 2. løb kørte Aske Nygaard Bramming en 3. plads i hus og i 3. løb fik Aske Nygaard Bramming en sejr. I alt 55 point til mesterskabet, som bringer Aske Nygaard Bramming på 262 point. Aske Nygaard Bramming konsoliderer dermed sin solide 2. plads med 18 point op til 1. pladsen og 20 point ned til 3. pladsen. Der er 6 løb tilbage og i alt 150 point at køre om. Aske Nygaard Bramming er kommet op på 13 podiepladser ud af 15 mulige, heraf fire 1. pladser, fem 2. pladser og fire 3. pladser, indtil videre i Dasu Formel 5 Mesterskab 2017.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top