fbpx
Vagn vrøvler
Af Flemming Ørhem, Dansk Folkeparti, Formand for Miljø- og teknikudvalget i Glostrup Kommune I Folkebladet 15. august giver Brøndbys Teknik- og miljøudvalgsformand Glostrup Kommune skylden for dårlige cyklistforhold på Vibeholmsvej, fordi vi ”blokerer for løsningen”. Hvad er det dog for noget vås? Glostrup Kommune vil naturligvis gerne bedre forholdene for cyklister. Men vi har sagt […]

Af
Flemming Ørhem, Dansk Folkeparti, Formand for Miljø- og teknikudvalget i Glostrup Kommune

I Folkebladet 15. august giver Brøndbys Teknik- og miljøudvalgsformand Glostrup Kommune skylden for dårlige cyklistforhold på Vibeholmsvej, fordi vi ”blokerer for løsningen”.
Hvad er det dog for noget vås?
Glostrup Kommune vil naturligvis gerne bedre forholdene for cyklister. Men vi har sagt nej til stiforbindelse mellem Glostrup og Brøndby på jernbanens sydside, fordi vi forudser, at Søndervangskvarteret i Glostrup i så fald bliver parkeringsplads for Brøndbys øgede aktiviteter i Priorparken, senest med den såkaldte Eventhal. Det vil da være så nemt at smide sin bil i Søndervangen og så lige smutte ad stien ind til Eventhal m.v. Vi accepterer simpelt hen ikke, at Søndervangskvarteret skal være parkeringsplads for Brøndby. Vi har peget på, at Brøndby først og fremmest selv må løse sine problemer, for eksempel ved at åbne op for adgang til Priorparken fra syd og vest, fra Sognevej og fra Brøndbyvestervej.
Så længe Brøndby ikke løser sine problemer med adgang til Priorparken, må jeg sige til Vagn Kjær-Hansen (SF):
Nej, Glostrup blokerer ikke for løsningen. Det gør Brøndby Kommune selv.

Ro på, Flemming
Af Vagn Kjær-Hansen, Socialistisk Folkeparti, formand Formand for Teknik- og Miljøudvalget i Brøndby Kommune

Jeg respekterer bekymringen for uønsket parkering ved Søndervangsvej, og derfor har jeg også midt i august bedt forvaltningen i Brøndby Kommune om at stoppe det videre arbejde med stien. Den har i mange år været planlagt som en forbedring for gående og cyklister, så de kunne komme mellem Brøndbyøster og Glostrup uden at skulle ud på Park Allé eller Roskildevej. Det kan være, vi kan etablere stien på et senere tidspunkt, men det kan ikke ske uden at Glostrup er med på det. Brøndby Kommune har tænkt på adgang til eventhallen. Det er nøje beskrevet i lokalplanen, hvordan der skal etableres indkørsel og parkering, så snart eventhallen tillader åben adgang til arrangementer. Men selv i den situation er der ikke nogen, som kan garantere, at besøgende i bil ikke kunne finde på at parkere i Søndervang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top