fbpx
”Tillykke” med eventhallen
Eventhal.jpg
GLOSTRUP. Torben Jensen Kandidat til Kommunalbestyrelsen Socialdemokratiet i Glostrup Så kom Brøndby kommune også på verdenskortet med egen såkaldt Eventhal. Den gamle kabelhal hos NKT har fundet nyt formål, og skal nu fremover huse koncerter, tv shows og andre tiltag i underholdningsbrancen. Perfekt placeret langt fra Brøndbys villakvarterer og med udsigt til 250 nye p-pladser. Men […]

Torben Jensen
Kandidat til Kommunalbestyrelsen
Socialdemokratiet i Glostrup

Så kom Brøndby kommune også på verdenskortet med egen såkaldt Eventhal. Den gamle kabelhal hos NKT har fundet nyt formål, og skal nu fremover huse koncerter, tv shows og andre tiltag i underholdningsbrancen. Perfekt placeret langt fra Brøndbys villakvarterer og med udsigt til 250 nye p-pladser. Men desværre er der andre som må ligge ører til støjen fra den nye Eventhal.
Få meter, ja nærmest klods op af ligger der tre boligblokke med almennyttige boliger og et villakvarter i Søndervangen på Glostrup siden. De må nu finde sig i, at der sandsynligvis i dagevis skal larmes med lastbiler, lydprøver og koncerter til langt ud på natten. Støj dræber hvert år 500 danskere, og børn er de mest sårbare, da støjen også går ud over deres koncentration og indlæring af sprog mm. I forvejen har boligkvarteret ”glæden” af S-tog hvert 10. minut og to motorveje inden for ca. 500 meter. Så en event-/koncerthal oven i vil betyde et stort fald i livskvaliteten for de berørte borgere. Grundejerforeningen og jeg selv har forsøgt at komme i dialog med politikerne i Brøndby kommune – men desværre uden held.
Jeg vil gerne indbyde politikerne i Brøndby til en dialog omkring en ordentlig støjsikring, så borgerne på Glostrup-siden kan beholde livskvaliteten og undgå søvnløse nætter pga. larm fra koncerter osv.

Svar
Eventhallen er kun begyndelsen

Vagn Kjær-Hansen (SF)
Formand for Teknik- og Miljøudvalget i Brøndby Kommune

Det er ikke meningen at eventhallen skal genere sine naboer. Den skal overholde Miljøstyrelsens støjkrav, og der er ikke planer om store koncerter i dagevis. Jeg oplever ejerne af eventhallen som meget indstillede på at have et godt forhold til naboerne.
I dag er Priorparken mest et industriområde med lastbiler og udendørs lager og en masse potentielt larmende aktiviteter. Jeg håber at det efterhånden kan omdannes til et område med boliger, kontorer og lignende. Det har Brøndby Kommune vedtaget i en helhedsplan fra 2010, som også omfatter en ny Priorparken station.
Hvis I oplever generende støj fra eventhallen, skal I være velkomne til at kontakte eventhallen selv eller kommunen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top