fbpx
Skolevej får vejbump
Bygaden_vejbump-ved-skole.jpg
Her på Bygaden i Brøndbyvester skal der være vejbump, fordi folk kører for hurtigt. Foto: Brøndby Kommune
BRØNDBY. Ni nye vejbump på Bygaden og Kirkebjerg Allé skal sænke farten i området og gøre skolevejen til Brøndbyvester Skole mere sikker

Hastighedsgrænsen bliver ikke altid overholdt langs Bygaden og Kirkebjerg Allé, og da vejene blandt andet benyttes af skolebørn, der skal til og fra Brøndbyvester Skole, etablerer Brøndby Kommune nu vejbump på vejene.
I løbet af sommeren etableres fem vejbump langs Kirkebjerg Allé (fra krydset med Gildhøj til 30 km/t-zonen) og fire langs Bygaden (fra 90-gradersvinget til krydset med Kirkebjerg Allé) for at øge trafiksikkerheden og trygheden. De nye vejbump forventes at være færdige inden skolestarten i august. Begge strækninger bliver til 40 km/t-zoner i modsætning til den tidligere begrænsning på 50 km/t.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top