fbpx
Også galt i Dammene
Af Michael Skjalm Vasedammen 19 Det er med stor frustration, jeg kan læse, at Brøndbyparken har kæmpe problemer med deres renovering. Velkommen i klubben. Vi er i gang med en renovering af Dammene i Brøndby. Situationen her er lige så latterlig som i Brøndbyparken, alle de administrative siger fra og lader skraldet falde ned på […]

Af
Michael Skjalm
Vasedammen 19

Det er med stor frustration, jeg kan læse, at Brøndbyparken har kæmpe problemer med deres renovering.
Velkommen i klubben. Vi er i gang med en renovering af Dammene i Brøndby.
Situationen her er lige så latterlig som i Brøndbyparken, alle de administrative siger fra og lader skraldet falde ned på de frivillige i afdelingsbestyrelsen, som ikke har de fornødne kompetencer.
Men hallo Brøndby, lad bare de kompetente repræsentanter fra Lejerbo og dem som har entreprisen bare sørge for, at Brøndby går i betalingsstandsning og står med rigtig mange af vores ældre skatteydere, som ikke mere kan følge med i de prisstigninger, der sker i vores almennyttige selskaber.
Jeg håber, nogen fra vores kompetente byråd har mulighed for at kigge på disse eskalerende skandaler.

Gør hvad vi kan
Af
Poul Erik Traulsen, formand, Dammene, Lejerbo, afdeling 94-0

Det er altid forbundet med ulejlighed for beboerne, når der skal renoveres. Det ved alle, der for eksempel har prøvet at få nyt køkken, badeværelse eller andet.
I Dammene er vi, som Michael Skjalm skriver, i gang med en stor renovering. Og i den forbindelse kan jeg forsikre Michael Skjalm om, at vi gør, hvad vi kan for at minimere generne for beboerne. Det gælder både os i afdelingsbestyrelsen, det gælder de ansatte i Lejerbo og det gælder byggeledelsen.
Så hvis Michael Skjalm har noget konkrete ting, han er utilfreds med, kan vi kun opfordre ham til at kontakte os.

3 kommentarer om “Også galt i Dammene”

 1. Johnny Borup siger:

  Jeg føler med jer Michael. Hvis i er omgivet af lige så inkompetente folk som vi er, så ser det skidt ud for jer. Jeg kan se at jeres formand er lige så god til at snakke som vores er, men når det kommer til handling så halter det. Og oppe på kommunen er der kø ved håndvasken. De vil ikke røre ved dette skidt. Der er jo snart valg.

 2. Michael Skjalm siger:

  Hej Johnny, tak for din sympati og fordi du har forstået indlægget i modsætning til dem man faktisk prøver at forsvare.

  Poul Erik prøv at læse hvad jeg skriver “lader skraldet falde ned på de frivillige i afdelingsbestyrelsen, som ikke har de fornødne kompetencer”.

  Jeg synes det er for lavt at skrive ham og hun har ventet så og så længe på at komme tilbage til Deres hus og man lader handicappede vente jeg ved ikke hvor længe fordi tingene ikke er færdiggjort samt fejl og mangler ikke bliver udbedret.

  Men jeg er naturligvis ked af det, hvis det kun er mig der af denne opfattelse, så det beklager jeg.

  Jeg glæder mig så til næste år, til at komme tilbage til et rækkehus der står snorlige uden fej og mangler, når vi nu skal betale en del mere i husleje.

  Mvh

  Michael

 3. peter michael brink-frerup siger:

  det er første gang jeg læser denne side,og jeg kan kun sige at michael under driver når han beskriver renoveringen
  den er meget være,dem der står for renoveringen er kun interesseret i at skumme fløden,jeg personlig syntes det er kriminelt at sådan næget kan forekomme hvor er de henne som skal kontrollere renoveringen,det burde ikke være tilladtat sådan noget svineri kan forekomme jeg fatter ikke den kultur der er tilstede,man kan simpelt hen ikke være det bekendt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top