fbpx
Lokale virksomheder cyklede sig til præmier
Billede_1_Hospitalsskolen.jpg
Udvalgsformand for Miljø- og Teknikudvalget Flemming Ørhem (DF) med vinderholdet fra Hospitalsskolen. Hospitalsskolen er for de børn og unge, som er indlagt på Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center. Foto: Glostrup Kommune
GLOSTRUP. Der blev udrettet store ting i Glostrup i maj, hvor 1263 medarbejdere fra de lokale virksomheder fik vind i håret og cyklede 242.260 kilometer i årets ’Vi cykler til arbejde’ kampagne

Vi cykler op ad bakke, Team Så du røven, Team Snegl og Team Styr på det – der var masser af sjove holdnavne i maj måneds store cykelkampagne Vi Cykler Til Arbejde, som Cyklistforbundet står bag.
Men kampagnen er ikke kun for sjov, siger Flemming Ørhem (DF), Formand for Miljø- og Teknikudvalget i Glostrup Kommune:
– Den daglige cykeltur gør rigtig meget for den enkelte, for folkesundheden og for klimaet. 1263 medarbejdere fra virksomheder i Glostrup har cyklet 242.260 km på bare én måned, Det er rigtig mange kilometer og det er dejligt at se så stor en lokal opbakning til kampagnen år efter år. Det kommer jo både sundheden og miljøet til gode – to vigtige forhold vi arbejder for i Glostrup Kommune.
Udover de nationale præmier fra Cyklistforbundet, trækker Glostrup Kommune lod blandt de lokale virksomheder. I år blev vinderne Hospitalsskolen og Babcock & Wilcox Vølund, der fik overrakt præmien af udvalgsformanden for Miljø- og Teknikudvalget Flemming Ørhem (DF). Præmien bestod af et gavekort til en økologisk restaurant, hvor hele cykelholdet kan få en hyggelig aften sammen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top