fbpx
Johnny Deluxe afslutter Glostrup Festival
Johnny_Deluxe.jpg
Johnny Deluxe lukker og slukker for Glostrup Festival i år. Foto: Pressefoto
GLOSTRUP. Glostrup Festivalens søndag står på kræmmermarked, tivoli, børnecirkus og masser af musik i Musikteltet med blandt andet Johnny Deluxe

Johnny Deluxe er kendt for blandt andet ”Elskovspony” og ”Drømmer jeg”. Efter en pause genopstod bandet i 2015 og er netop nu på turné i det danske sommerland. Christian Brøns optræder sammen med Johnny Deluxe på nogle numre. Christian brød igennem i 2001 med albummet ”Du kan gøre hvad du vil” og er nu aktuel med singlen ”Så længe”. Det er søndag den 27. august om eftermiddagen i Musikteltet.
Det bliver Bjarne Lisby, der åbner Musikteltet med sine kendte og elskede numre, når Lions Club Glostrup åbner kræmmermarkedet på Glostrup Festival 2017. Bjarne har flere gange underholdt på Glostrup Torv i forbindelse med Lions Club Glostrups loppemarkeder.
– Vi indbyder til en dejlig familiesøndag den 27. august. Kræmmermarkedet er en udvidelse af festivalen i forhold til sidste år, og vi glæder os til samarbejdet med både kræmmerne og Lions, siger arbejdsgruppen for Glostrup Festival.
Udover Musikteltet og kræmmermarkedet kan du finde Tivoliland, børnecirkusworkshop, aktiviteter og ikke mindst masser af festivalstemning og gøgl på festivalpladsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top