fbpx
Godt for lokale boligejere
For kort tid siden landede regeringen en længe ventet aftale om fremtidens boligskatter. Det er godt nyt, hvis man ønsker et mere stabilt boligmarked med mere retfærdige boligskatter, og det er godt nyt, hvis man, lige som os, kæmper for mere tryghed for boligejerne. Det er også godt nyt for vores lokale boligejere her i […]

For kort tid siden landede regeringen en længe ventet aftale om fremtidens boligskatter. Det er godt nyt, hvis man ønsker et mere stabilt boligmarked med mere retfærdige boligskatter, og det er godt nyt, hvis man, lige som os, kæmper for mere tryghed for boligejerne.
Det er også godt nyt for vores lokale boligejere her i Brøndby Kommune. Der er nu regnet på, hvad det vil betyde for de gennemsnitlige boligejere, og hvis man ser på tallene for vores kommune, er der også ganske betydelige skattekroner at spare for os frem imod 2021, som beregningen fokuserer på.
Tallene er nu offentligt tilgængelige og de viser, at en gennemsnitlig familie i et typisk hus i Brøndby kommune allerede om fire år vil få en skattelettelse på 3.100 kr., samtidig med at der derudover er aflyst en stigning i grundskylden på 14.100 kr.
Vi havde håbet på et bedre resultat, men det er trods alt et beløb, der kan mærkes i en families budget, og det er et resultat, vi er glade for, når det skal være et bredt forlig.
Men set her fra vores side er det en rigtig god nyhed, at de lokale boligejere kan se frem til lettelser i boligskatterne i stedet for stigninger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top