fbpx
Glostrup Park Hotel fylder 50 år
Glostrup-Park-Hotel.jpg
Glostrup Park Hotel er vokset meget i løbet af 50 år. Foto: Heiner Lützen Ank
GLOSTRUP. I år er det 50 år siden, det hotel, der siden er blevet til Glostrup Park Hotel, åbnede.

Det var den hedengangne hotelkæde, Esso Motor Hotel, der i 1967 åbnede hotellet, der senere blev kendt som Glostrup Park Hotel. Dengang havde hotellet 40 værelser og den fornemme restaurant, Gastronomique.
Hotellet er siden blevet udvidet flere gange, senest for en sum på cirka 175 mio. kroner. Formålet har været at forvandle Glostrup Park Hotel til et stort hotel af international standard med eksklusive møde- og konferencefaciliteter.
– Satsning på høj kvalitet holdes i hævd, både når det gælder arkitektur, indretning og køkkenet på Restaurant La Cocotte, men selvfølgelig også når det gælder gæstebetjeningen. Kapaciteten på værelser, restauranter og mødelokaler er løftet markant gennem to store nybyggerier mellem 2013 og 2016 og hotellet rummer nu alle former for events fra ind- og udland, siger direktør Mikael Melander.
Han har været med i halvdelen af jubilæumstiden, nemlig 25 år som direktør.
Udviklingen har ikke stået stille på hotellet siden 1967 og især gennem de sidste 25 år har Glostrup Park Hotel fornyet sig, ombygget og føjet til.
– Vi er stolte af, at vi i dag kan præsentere 210 værelser, 26 velindrettede mødelokaler, vinkælder, panoramarestaurant og ikke at forglemme Restaurant La Cocotte, siger Mikael Melander.

Store forventninger
Forventningerne til fremtiden er store og udover arbejdet med de store byggerier, er der også blevet tid til at finjustere på de forskellige services, så byggeri og indhold følges ad.
– Vi arbejder rigtig meget med gæstefeedback, for at sikre at vi yder den mest optimale service, siger salgs- og marketingchef Mette Wolf.
Målsætningen for hotellet er at være det foretrukne mødested på Sjælland for offentlige og private virksomheder og samtidig det foretrukne hotel for Vestegnens virksomheder og beboere. Den attraktive placering og de nye faciliteter flytter også arrangementer fra det centrale København. Der vindes masser af tid ved at vælge Glostrup Park Hotel få minutter fra de vest- og sydgående motorveje og ikke mindst muligheden for gratis parkering.
– Vi arbejder ud fra målsætningen om altid at levere lidt ekstra – det gælder selvfølgelig også indretning, plads og kvaliteten af håndværket udendørs såvel som indendørs. Ikke mange steder kan tilbyde en beliggenhed som vores samtidig med så omfattende konferencefaciliteter, og vi har stor succes med at konvertere besøg i de nye lokaler til bookinger og nye aftaler, fortæller Mette Wolf.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top