fbpx
Esport på vej
Computerrum.jpg
Der er netop lagt nyt fibernet ned ved Ungdomsskolen i Vallensbæk, så Esporten kan komme op i højeste gear. Foto: Sabine Victoria Engen
VALLENSBÆK. Vallensbæk Ungdomsskole og klubber har taget det første spadestik mod en ny form for aktivitet, nemlig Esport

Esport er elektronisk sport og er muligheden for at dyrke computerspil på konkurrenceplan.
Derfor er der også brug for en meget forberedelse, før computerne tændes første gang.
Af den grund er man også lige nu i gang med at nedgrave fibernet med hastigheden 250 Mbit/s. i området ved Ungdomsskolen i Vallensbæk.
Det giver mulighed for at dyrke Esport samt at afvikle LANs af en vis størrelse.

Først til Esport
Ungdomsskolen i Vallensbæk ønsker at være de første i lokalområdet, der tilbyder Esport, fordi Ungdomsskolen mener, det er tidens nye anerkendende trend.
Ungdomsskolen mener således, at Esport er med til at give de unge nogle redskaber, så som strategiske-, sociale-, sproglige- og ledelseskompetencer, som de kan bruge i andre situationer.

Klar til efteråret
Ud over fiberforbindelsen har computerlokalet også fået en makeover. Tastaturerne er nu lysende og klikkende mus, som de professionelle Esportsudøvere bruger samt nye lysende maskiner.
Med fibernet, opgraderet grej og passioneret Esports personale, glæder Vallensbæk Ungdomsskole og klubber sig til at byde fremtiden med Esport velkommen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top