fbpx
Døgnrapporten
Butikstyveri GLOSTRUP. Fredag den 23. juni kl. 10.45 anmeldte en ansat hos et supermarked på Østbrovej i Glostrup, at en mand havde stjålet flere hudplejeprodukter og syv elektriske tandbørster. Vedkommende havde gemt varerne inde på kroppen og havde forladt forretningen uden at betale for dem. Mand kørte påvirket BRØNDBY. Lørdag den 24. juni kl. 03.57 […]

Butikstyveri
GLOSTRUP. Fredag den 23. juni kl. 10.45 anmeldte en ansat hos et supermarked på Østbrovej i Glostrup, at en mand havde stjålet flere hudplejeprodukter og syv elektriske tandbørster. Vedkommende havde gemt varerne inde på kroppen og havde forladt forretningen uden at betale for dem.

Mand kørte påvirket
BRØNDBY. Lørdag den 24. juni kl. 03.57 blev en 23-årig mand sigtet for at køre bil, mens han var påvirket af kokain, da han blev bragt til standsning på Nykær i Brøndby.

Villaindbrud
GLOSTRUP. Mellem fredag den 23. juni kl. 22.00 og lørdag den 24. juni kl. 06.00 brød en eller flere ukendte gerningsmænd ind i en villa på Højtoftevej i Glostrup. Vedkommende skaffede sig adgang ved at opbryde et af husets kældervinduer, hvorefter gerningsmændene havde gennemrodet store dele af huset og bl.a. stjålet kontanter og flere jagtrifler.

Færdselsuheld på motorvej
GLOSTRUP. Lørdag den 24. juni kl. 17.35 skete et færdselsuheld på tilkørslen til Motorring 3 nær Glostrup, hvor to personbiler var involveret. Uheldet skete, da føreren af den overhalende bil, en 63-årig mand, trak ind foran den anden bil og her påkørte dennes front på grund af manglede afstand. Bilen, som foretog overhalingen, roterede herefter flere gange rundt om sin egen akse, inden den blev standset af et autoværn. I bilen der blev påkørt, var to personer, en 53-årig mand og en 48-årig kvinde, som efter uheldet blev bragt til hhv. Herlev Hospital og Rigshospitalet for behandling. Den 63-årige fører blev ligeledes kørt til Rigshospitalets traumeafdeling, da han efter uheldet var i kritisk tilstand, men er nu uden for livsfare.

20-årig sigtet i flere forhold
GLOSTRUP. Mandag den 26. juni kl. 01.58 blev en 20-årig mand sigtet for spirituskørsel, da en politipatrulje bragte ham til standsning i en personbil på Frederikssundsmotorvejen på grund af for høj hastighed, hvor han tilmed blev sigtet for at køre uden sele. Manden blev anholdt og bragt til Albertslund Politigård.

Bilrude knust
BRØNDBY. Tirsdag den 27. juni kl. 02.15 anmeldte en borger, at han netop havde fået en alarm fra sin bil om, at en siderude var blevet knust. Borgeren så efterfølgende to drenge mellem 14-18 år løbe fra stedet, hvorfor han eftersatte dem til fods, men uden held. Umiddelbart blev intet stjålet.

Soloulykke på motorvej
GLOSTRUP. Tirsdag den 27. juni kl. 16.20 mistede en 42-årig motorcykelfører kontrollen over sin motorcykel på Motorring 3 nær Glostrup, hvormed han kørte ud i et græsområde og faldt af motorcyklen. Manden blev i første omgang kørt til Hvidovre Hospital, men blev senere overflyttet til Rigshospitalets traumeafdeling.
Tyveri fra personbil

VALLENSBÆK. Torsdag den 29. juni kl. 10.03 blev det anmeldt, at en ukendt gerningsmand havde knust en rude til en personbil på Margrethevænget i Vallensbæk og stjålet bilens navigationsanlæg.
Forsøg på tricktyveri

BRØNDBY. Torsdag den 29. juni omkring kl. 14 blev en 86-årig dame angiveligt forsøgt udsat for tricktyveri i sit hjem på Brøndbyvænge, da en yngre kvinde ringede på damens dør. Kvinden fortalte, at hun kom fra kommunen, hvorfor damen lukkede hende ind. Efter kort tid begyndte kvinden at spørge ind til damens økonomi og spurgte, om hun kunne veksle nogle penge for hende. Damen blev mistænksom og bad kvinden om vise sit ID-kort fra kommune, hvorefter kvinden løb fra damens lejlighed.
Kvinden beskrives som:
Kvinde, 170-180 cm. høj, almindelig af bygning med lyst, mellemlangt hår. Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen. Henvendelser i dagtimer på hverdage rettes til Lokal Efterforskning Øst på telefon 72 58 79 66, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top