fbpx
Valdemars dag fejret
fugleskydning.jpg
Foran skulpturen ses fra venstre fanebærer Michael Mittelstrass, næstformand Brian Bo Kristensen, fuglekongen Curt Jensen og fanebærer Søren Stenspil. Foto: Claus Jeppesen
GLOSTRUP. Valdemars Dag blev fejret af den over 120 år gamle forening Glostrup og Omegns Fugleskydningsselskab , der fandt en ny fuglekonge

Traditionen tro blev der på Valdemarsdag den 15. juni, afholdt fugleskydning i Glostrup og Omegns Fugleskydningsselskab. I år startede den festlige dag ved at 50 skydebrødre afhentede den regerende fuglekonge Allan Christiansen på Glostrup Bodega, som kvitterede med morgenbord og hvad dertil hører.
– Derefter besøgte vi vores borgmester, John Engelhard, som ønskede held og lykke på dagen, inden turen med fanerne forrest fortsatte til Byparken, hvor dagens skydning kunne begynde. På skud nr. 221 skød Curt Jensen sig til ny fuglekonge 2017. Curt Jensen blev indmeldt i selskabet i 2001 og er selskabets nuværende formand. Det blev en dejlig dag med solskin, hvor mange kunne bære gevinster hjem, fra både fuglen, luftgevær skydning såvel som kinesisk lotteri, fortæller Claus Jeppesen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top