fbpx
Ny bager i byen
DSC_0964.jpg
I midten af maj åbnede Lagkagehuset bagerbutik på Stationstorvet i Vallensbæk. Louise Juul er souschef i butikken, der blandt andet har drive in. Foto: Heiner Lützen Ank
VALLENSBÆK. En af de nye butikker på Stationstorvet i Vallensbæk er Lagkagehuset, der håber, at den nye drive in bliver en succes

For tiden åbner der jævnligt nye butikker på Stationstorvet, og en af dem, der senest er kommet til, er Lagkagehuset.
I midten af maj åbnede bagerkæden, der har butikker over hele landet, således en butik i Vallensbæk.
Jakob Harreby er distriktschef hos Lagkagehuset, og han glæder sig over, at bagerbutikken bliver en del af miljøet på Stationstorvet:
– Det er jo nogle spændende ting, der sker på det nye torv, og jeg er glad for, at vi bliver en del af det.

Erfaring fra Jylland
Lagkagehuset i Vallensbæk er en del af en større satsning, der skal bringe Lagkagehuset uden for København og Nordsjælland, fortæller Jakob Harreby:
– Vi har butikker i København og også nord for København, men butikken i Vallensbæk er sammen med en ny i Solrød et forsøg på at nå længere ud.
I dette arbejde trækker butikken i Vallensbæk på gode erfaringer fra flere af Lagkagehusets butikker i Jylland:
– En af de ting, vi har store forventninger til i Vallensbæk, er butikkens drive in. Her kan man hente bagerbrød uden at skulle ud af bilen. Det har vi flere steder i Jylland, og vores erfaring er, at det er noget for eksempel firmaer er glade for, når de skal hente morgenbrød til arbejdspladsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top