fbpx
Maratonroere kæmpede i Vallensbæk
Kano2.jpg
I weekenden blev der afholdt DM i maraton i kano og kajak i Vallensbæk. Foto: Jan Eriksen
SPORT. I weekenden blev der afviklet DM i maraton i kano og kajak i Vallensbæk, og de lokale roere tog godt for sig af medaljerne

Der var deltagerrekord til danmarksmesterskaberne i maraton i kano og kajak, som i weekenden blev afholdt i Vallensbæk. Der var således 290 deltagere fra 36 klubber fra hele Danmark, som konkurrerede.
De lokale kajakroere havde set frem til hjemmebane, og Vallensbækroerne løb da også med mange medaljer. Eksempelvis resulterede søndagens konkurrencer blandt andet i guld til Emilie Dziegiel Søndergaard og sølv til Marie Bach Nielsen i U10 klassen, mens der var sølv til Sara B. Andersen i U12 klassen.
Blandt de større fik Marcus Blem sølv i K2 i U14 og Pernille Hostrup fik sølv og Anna Find Hansen fik bronze i U16. Endelig fik flere mastere medaljer.
Havnen og søerne i Vallensbæk viste sig at være meget ideelle til maraton, hvor roerne kommer rundt på forskelligt vand i søer og havn og hvor der er udfordrende overbæringer, hvor roerne skal bære kajakken.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top