fbpx
Der bliver pres på parkering
DSC_1147.jpg
Under VM vil der blive pres på havneområdet i Vallensbæk. Men sejlklubben og kommunen håber, mange lokale vil møde op og se på og tage del i de aktiviteter, der er under stævnet. Foto: Heiner Lützen Ank
VALLENSBÆK. Under VM i Formula 18 afspærres en del af parkeringspladsen og stranden, så der bliver plads til både sejlere og gæster til stranden og havnen

Når Vallensbæk Sejlklub og Vallensbæk Kommune i midten af juli er vært for VM i Formula 18, bliver der pres på parkeringspladserne i byen. Det får betydning for alle, der skal frem og tilbage i Vallensbæk.

Parkeringsplads opdeles
Tættest på stranden kan sejlerne parkere mobilehomes og campingvogne.
I midten af parkeringspladsen bliver der plads til almindelige besøgende til Strandparken og havnen.
Og i den nordlige ende af parkeringspladsen bliver der et område reserveret til deltagernes biler.

Del af stranden spærres
På stranden bliver området tættest på havnen markeret med minestrimmel. Det markerede område er forbeholdt de mange både. Det er også herfra, at starten til sejladserne foregår.
Der vil stadig være plads til strandgæster på strandområdet ved siden af, hvor TrygFondens livreddere også i år holder øje med de badendes sikkerhed.
I vandet bliver sejlområdet markeret med bøjer. Badende gæster bør ikke bevæge sig ind i sejlområdet, da katamaranerne har en fart på op til 40 km/t, når de kommer tilbage mod land om eftermiddagen.

Toiletter og skrald
Der opsættes selvfølgelig både ekstra toiletter og skraldespande, så det bliver rart at opholde sig og færdes i området.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top