fbpx
6b var bedst på cyklen
cykelistprøve.jpg
6b fra Nordvang var de bedste cyklister i Glostrup. Foto: Christian Mahrt
GLOSTRUP. Cyklistprøven i Glostrup blev i år vundet af 6b på Nordvang, og derfor kiggede borgmester John Engelhardt og politiet forbi for at hædre de dygtige cyklister og deres lærer

Borgmesteren holdt tale for børnene, hvor han blandt andet sagde:
– Tillykke med sejren. Jeg er glad for, at I har været med i cyklistprøven, og at I har klaret det så flot. Det er nemlig godt, at I bruger jeres cykler, og det er godt, at I tager trafikken alvorligt. Nu ved I meget mere om, hvad I skal være opmærksomme på i trafikken. For godt nok er Glostrup et dejligt sted at bo og vokse op, men vi må også erkende, at vi har meget trafik – og tæt trafik. Og det kræver en sund respekt for trafikken at kunne bevæge sig sikkert i den.
Politikommissær Erik Radmer Jensen fra Københavns Vestegns Politi holdt også en kort tale for børnene, hvor han understregede, at de store børn er vigtige rollemodeller for de mindre børn i skolen. Og som en overraskelse havde han taget en kollega med, der fortalte om arbejdet som motorcykelbetjent.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top