fbpx
Socialdemokratiet klar til kommunalvalg
013.jpg
Socialdemokratiet i Brøndby har netop offentliggjort navnene på partiets kandidater til efterårets kommunalvalg. Her ses et udsnit af kandidaterne, der er samlet omkring Kent Max Magelund, borgmester, der står øverst på listen. Foto: Pressefoto
BRØNDBY. Socialdemokratiet i Brøndby har sammensat det hold, der skal bakke op om borgmester Kent Max Magelund ved det kommende kommunalvalg, og samtidig offentliggjort valgprogrammet

Socialdemokratiet i Brøndby har netop offentliggjort resultatet af afstemningen om, hvem der skal stå hvor på listen, når der til efteråret er valg til kommunalbestyrelsen.
På forhånd var nuværende borgmester Kent Max Magelund sikret pladsen som nummer et, men efter afstemningen står det klart, at det er kendte ansigter, der følger på pladserne lige efter, og at listen ellers er sammensat af nye og erfarne kræfter.
Om kandidaterne siger Kent Max Magelund:
– Det er uhyre glædeligt at så mange kandidater har meldt sig, og det er en blanding af dygtige folk, som dækker både begge køn, nybegyndere, unge, erfarne og etnicitet.

Program for alle
Samtidig med offentliggørelsen af kandidatlisten har partiet præsenteret sit valgprogram. Et 21 sider langt dokument, hvor man blandt andet kan læse, at der ifølge partiet:
”I den kommende valgperiode er der sat rigtig mange midler af til både renovering af bygninger og lokaler i samtlige institutioner. Vi skal sikre, at udviklingen af nye boligområder følges op af ny- eller tilbygninger til de eksisterende skoler, så der er bygningsmasse nok til det øgede elevtal. Renoveringer vil fortsat være et højt prioriteret område.”
Desuden vil partiet have fokus på Brøndby Strand Centrum:
”Brøndby Strand Centrum trænger til en ordentlig renovering – eller snarere et helt nyt center. I forbindelse med de nye planstrategiplaner for hele Brøndby Strand området ønsker vi en eventuel udvidelse/opførelse af et nyt center, som skal tænkes sammen med stationen, så hele området bliver mere trygt for befolkningen.”
Og partiprogrammet siger Kent Max Magelund:
– Vi har for nylig færdiggjort vores politiske valgprogram – Sammen om Brøndby – som har rigtig mange gode visioner og tanker om, hvor vi gerne vil hen de næste fire år. Til stor gavn for alle vores borgere i vores dejlige Brøndby Kommune.

Socialdemokratiets kandidater:
01 Kent Magelund
02 Arno H. Christiansen
03 Franz Hansen
04 Per Jensen
05 Hajg Zanazanian
06 Mette Aabrink
07 Bente Lund Hansen
08 Pia K. Kofoed
09 Finn Andersen
10 Per Arge
11 Beate Andreassen
12 Henning Elmelund
13 Harun Muharemovic
14 Michael Buch Barnes
15 Jesper A. Stegler
16 Henrik Hollender
17 Youssef K. Idiab
18 Kristian F. Berner
19 Jan-Ole Johannessen
20 Syed Bukhari
21 Anne Hartvig
22 Lars Lærke. Olsen
23 Mahmut Erden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top