fbpx
Kano- og kajaksæsonen i gang
Anna-Og-Pernille-002.jpg
Vallensbækroerne har været til årets første stævne. Det resulterede blandt andet i medaljer til Pernille Hostrup og Anna Find Hansen. Foto: Vallensbæk Kano- og Kajakklub
SPORT. Så har kano- og kajakroerne skudt sæsonen i gang ved et stort stævne, og det betød masser af medaljer til Vallensbæk

Så er kajaksæsonen i gang igen, og Vallensbæk Kano- og Kajakklub var som sædvanlig stærkt repræsenteret til sæsonens første stævne på Bagsværd Sø. Således stillede klubben med 14 roere i aldersklasserne u14, u16, u18 og senior.
Spring Regatta er spændende, fordi man her får det første praj om, hvordan de andre roere fra de andre danske klubber har udviklet sig henover vinteren.
I år deltog desuden dygtige landsholdsroere fra Norge og Sverige.

Masser af medaljer
Roerne i de to yngste klasser kom hjem med medaljer til Oliver Vidø (bronze i toer-kajak på 500 m), Thor Jensen (bronze i toer- og fire-kajak på 500 m) og Pernille Hostrup og Anna Find Hansen (bronze i toer-kajak på 200 og 500 m samt guld på 500 m i fire-kajakken).
Anna Find Hansen hentede desuden sølv på 200 m i ener-kajak.
Også i U18 klarede Vallensbæk sig godt. Således hentede Julie Frølund bronze på 200 m i ener-kajak og guld i toer-kajak. På 500 m hentede Julie Frølund medaljer i alle klasser, ener-, toer- og fire-kajak.
Katja Eriksen hentede i kano sølv på 200 m og guld på 500 m og 1.000 m.

DM i maraton på vej
Den 17. og 18. juni afholder Vallensbæk Kano- og Kajakklub Danmarks mesterskaber i maraton. Danmarks elite vil således i denne weekend være samlet, og der vil være god lejlighed til at stifte bekendtskab med kajaksporten på nært hold.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top