fbpx
Gør noget ved Brøndby Strand Centrum
Af Carsten Hansen Tranumparken 12 Brøndby Strand Hvem er de ansvarlige for infrastrukturen i Brøndby Strand Centrum? Vi er en gruppe borgere, som er trætte af forholdene. Her tænker vi ikke på en renovering. Vi kunne få et godt center med enklere midler. Det kan ske nemt. Vi kunder ville blive glade i en fart. […]

Af
Carsten Hansen
Tranumparken 12
Brøndby Strand

Hvem er de ansvarlige for infrastrukturen i Brøndby Strand Centrum? Vi er en gruppe borgere, som er trætte af forholdene. Her tænker vi ikke på en renovering.
Vi kunne få et godt center med enklere midler. Det kan ske nemt. Vi kunder ville blive glade i en fart. Vi er ikke glade nu.
Vi kan se, at vores center ikke har det godt. Det virker som om, at stedet bliver holdt i skak af ejerne. At det hele er i en slags limbo. Nogen holder BSC på det absolutte minimum, og kører det hele på grænsen.
Lad os kunder fået et navn og et telefonnummer, så vi kan tage kontakt til en vicevært ved de daglige udfordringer. Skaf en skovl, en trillebør, og en kost. Løb rotterne op. Der er 46 rottefælder. Ryd yderområderne for affald dagligt og hele dagen. Ryd de indre områder for is, særligt af hensyn til de ældre. Afdæk de tomme butiksruder og opsæt lokal kunst. Lav lukkede lagerområder til butikkerne udenfor. Få et tilsyn. Gå en daglig runde og ret op på det hele. Vi har brug for anstændige og rene toiletter hver dag og hele tiden.
Nu er jeg selv rask til bens og går bare hjem, når jeg skal tisse. Mens andre mennesker bruger rollator for eksempel. Eller rullestol. De går jo ikke bare hjem sådan lige. Så de har brug for de offentlige toiletter. Det er bare ikke ok med de toiletforhold.
Bydelens borgere har et godt samarbejde med de erhvervsdrivende og kommunen. Men hvor er det daglige tilsyn og de ejerne? Centeret er som en bus, hvor et hjul mangler. Vi ønsker åbenhed og klarhed om, hvem vi kan kontakte i det daglige. Vi vil have et godt center. Tak.

Svar
Af
Charlotte Tvermoes
Administrationschef
KFI Erhvervsdrivende Fond

Der er netop afholdt generalforsamling i centerforeningen, som består af lejerne i centret, og den nye bestyrelse skal være med til positivt at arbejde for at forbedre aktiviteten og dagligdagen i centret.
Drøftelser omkring de tiltag, som skal tages, er i gang, så forhåbentlig vil kunderne i centret indenfor kort tid kunne mærke en forskel.

2 kommentarer om “Gør noget ved Brøndby Strand Centrum”

  1. Carsten hansen siger:

    Læg mærke til at der ikke rigtigt bliver svaret på læserbrevet. Hvis jeg skal være lidt fræk vil jeg kalde det en undvigemanøvre.

    1. Jane A siger:

      Carsten Hansen, kan kun give dig 100% ret, i flere år har jeg set toiletter som er.. rent ud sagt ulækker, mangel på toiletpapir stoppede toiletter med mere, men skal man så skal man, det er et sted som vi har brugt meget men bruger det meget lidt idag, med mindre vi skal videre og det nemmeste er at tag en bus fra Brøndby Strand station, det er et center som ligger under laveste vågeblus og som venter på døden…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top