fbpx
Gør noget ved Brøndby Strand Centrum
Af Ludvig Blomberg Daruplund 35, 2.th 2660 Brøndby Strand Jeg er meget enig med Carsten Hansen (Folkebladet 9. maj, red.) i hans læserbrev om Brøndby Strand Centeret, men foruden alle de ting, du skriver om som rotter, toiletter og rengøring i centeret, er det et lige så stort et problem omkring centeret, nemlig parkeringspladsen som […]

Af
Ludvig Blomberg
Daruplund 35, 2.th
2660 Brøndby Strand

Jeg er meget enig med Carsten Hansen (Folkebladet 9. maj, red.) i hans læserbrev om Brøndby Strand Centeret, men foruden alle de ting, du skriver om som rotter, toiletter og rengøring i centeret, er det et lige så stort et problem omkring centeret, nemlig parkeringspladsen som er fyldt op med både danske lastvogne og udenlandske lastvogne som bare parkerer, hvor det passer dem bedst. Ligeledes også en hel del udenlandske minibusser både til persontransport men også kassevogne.
Skal Brøndby Strand Centeret være et sted, du vil handle, så må det være et must, at du kan parkere din bil på pladsen, uden du skal kæmpe dig igennem lastvogne og minibusser for at finde en plads, og skal du til arrangement på Brønden om aften, ja så er det nærmest umuligt at finde en plads, så her er virkelig en udfordring for centerforeningen måske i samarbejde med kommunen. Og som Carsten Hansen skriver, vil vi gerne have et godt center med parkeringsmuligheder. Tak.

Svar
Af
Vagn Kjær-Hansen (SF), formand for Teknik- og Miljøudvalget

Lastbilerne skal ikke holde foran centeret
Ja, der holder tit en del lastbiler og store varebiler foran centeret. Det har jeg også lagt mærke til, og jeg har talt med Teknisk Forvaltning om det. De vil se på, hvad vi kan gøre, for den P-plads er kommunens. Det er ikke lovligt at parkere biler over 3500 kg på den parkeringsplads mellem kl. 19 og 07. Det må man så vidt jeg ved kun på parkeringspladsen ved Langbjerg. Det er politiets opgave at gribe ind overfor ulovlig parkering, og det er de desværre ikke særlig flittige til.

2 kommentarer om “Gør noget ved Brøndby Strand Centrum”

  1. Jeg synes det er rigtigt synd for det center. Der må være et kæmpe kunde-potentiale. Der er blevet skrevet og talt frem og tilbage om det center i årevis, men desværre sker der bare nada-nul og nix. Jeg ville ellers gerne tage de positive briller på.

    Det kræver egentligt ikke det store vil jeg mene. Daglig løbende rengøring og opsyn, (også i åbningstiden). En ansvarlig person man kunne henvende sig til. Det kunne løse mange af de grundlæggende problemer. Alle de rotter og alle de rottefælder falder altså i øjnene. !! De kæmpe visioner, som bestemt er al ære værd, har en tendens til at strande. Så hvorfor ikke bare hive kosten, trillebøren og rengøringsmidlerne frem Og ikke kun mellem kl. 7-8, hvor ejerne KFI, Erhvervsdrivende Fonds vicevært lige tager det allerværste.

    https://www.facebook.com/groups/bscentrum/

  2. Carsten siger:

    Jeg så en stor fed brun rotte rende i madaffaldet ved den vestlige p-plads op af centeret. Plus optræk til rottereder. Det har jeg fået anmeldt til kommunen. I den anledning gik jeg lige en runde og tog nogle fotos af det indre område. De ligger nu i min fb-gruppe. Kig en gang. For at sige det lidt pænt: Det er en smule ukønt, særligt toiletterne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top