fbpx
Enhedslisten klar til kommunalvalget
Jens_Ove_Bay_og_Jesper_Gehrke.jpg
Jens Ove Bay (tv) og Jesper Gehrke stiller op for Enhedslisten til efterårets kommunalvalg i Vallensbæk. Foto: Privat
VALLENSBÆK. På den nyligt afholdte generalforsamling har Enhedslisten i Vallensbæk valgt kandidater til efterårets kommunalvalg

Når der til efteråret er kommunalvalg i Vallensbæk, er det Jesper Gehrke og Jens Ove Bay, der skal kæmpe for partiet.
Ifølge de to kanididater er det er en mærkesag for Enhedslisten at sikre velfærd for alle, ikke mindst i en tid, hvor den konstant er under angreb fra EU og Folketinget, uanset hvem der danner regering.
– Det er første gang, Enhedslisten stiller op til kommunalvalget i Vallensbæk, og vi håber derfor på at få et godt valg, der giver os mulighed for at få indflydelse på den lokale politik, udtaler Jesper Gehrke.
– Vi mener, der er mange ting at tage fat på, både nye tiltag og nødvendige justeringer på den allerede førte politik. Vi vil prioritere miljøet, kædeansvar i kommunale kontrakter og en borgerrådgiver, der kan bistå borgerne med at navigere i det kommunale system. Så vi håber, at rigtigt mange vil sætte deres kryds ved Liste Ø, tilføjer Jens Ove Bay.
Man kan følge partiet på Enhedslisten Vallensbæk på Facebook.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top