fbpx
Vallensbæks elever løb for lungesyge børn
Rynkebyløbet-070417-4.jpg
Vallensbæks borgmester Henrik Rasmussen skød løbet i gang. Foto: Kim Matthäi Leland
VALLENSBÆK. Elever fra Egholmskolen og Pilehaveskolen del­tog fredag før påske i Team Rynkeby Skoleløbet og samlede dermed ind til Børnelungefonden

Borgmester Henrik Rasmussen skød løbet i gang om morgenen på Egholmskolen og senere på dagen på Pilehaveskolen, og børnene løb med stor iver. Man kunne selv bestemme, hvor mange runder, man ville løbe.
I alt 163.000 skoleelever over hele Norden deltog i løbet, der både havde til formål at motivere for mere motion og gøre en forskel for børn med kritiske sygdomme – i år til lungesyge børn. Inden løbet havde eleverne mulighed for at indgå mikrosponsorater med familie, venner og lokale erhvervsdrivende, der giver et beskedent beløb per omgang, den enkelte elev løber.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top