fbpx
Trykkeri kommer til Vallensbæk
LTD-17031k.jpg
Anders Grønborg (th.) og kompagnon Esben Mols Kabell har netop startet trykkeriproduktion i Vallensbæk. Den nye produktion på 3.500 kvadratmeter bliver i første omgang arbejdsplads for 30 medarbejdere. Foto: PR
VALLENSBÆK. Digitaltrykkeriet LaserTryk.dk etablerer produktionsanlæg i Vallensbæk

Det aarhusianske trykkeri, Lasertryk.dk etablerer sig nu i Vallensbæk, og det er der en helt bestemt grund til, fortæller Anders Grønborg, administrerende direktør i LaserTryk.dk:
– Vores allerhurtigste leveringsform til Sjælland har hidtil været dagen efter bestilling, men nu kan vi tilbyde levering allerede samme dag på alle sjællandske adresser, hvis vi har bestillingen inden klokken 11.00. Hastighed er uden tvivl et af de vigtigste parametre for, at kunderne vælger os og får en god oplevelse. Det har derfor stor betydning for os at kunne levere med samme hurtighed, som vi kan i Jylland.
LaserTryk.dk A/S har 300 ansatte og har afdelinger i Aarhus og Vallensbæk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top