fbpx
Succes igen for Glostrup FK U17 hold
fodbold.jpg
U17 holdet fra GFK vandt Costa Brava Cup. Foto: GFK
SPORT. GFK’s talentfulde U17 hold deltog i påsken i et stort internationalt stævne i Spanien Costa Brava Cup, hvor de vandt

40 hold deltog i U17 rækken med hold fra fem forskellige lande. GFK kunne efter otte hårde kampe løfte pokalen som vinder af Costa Brava cup.
– En kæmpe bedrift af holdet og trænerduoen Thomas Wellemberg og Dan Kaus. Dette bevidner endnu en gang, at der er tale om et meget talentfuldt kuld af U17 drenge i GFK. Vi var 30 spillere og 5 trænere/ledere med på turen, som var rigtig vellykket både sportslig og ikke mindst socialt, siger Morten Rosenkrantz, årgangsleder for GFK U15-16-17.
Nu skal holdets fokus igen rettes mod den hjemlige elite øst turnering, hvor holdet er kommet godt fra start med to sejre i de to første kampe. Målet er at ende i top tre i elite øst turneringen. Det vil være en kæmpe bedrift, da hovedparten af spillerne er første holds U17 spillere som også til næste sæson vil være U17 spillere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top