fbpx
Postchef besøgte Brøndby
IMG_0634.jpg
Peter Kjær Jensen, chef for PostNord Danmark, har været i Brøndby for at forklare om de forandringer, virksomheden står midt i. Foto: PostNord
BRØNDBY. Chefen for PostNord Danmark har været i Brøndby for at fortælle de lokale medarbejdere om den forandringsproces, virksomheden er i

Peter Kjær Jensen, chef for PostNord Danmark, besøgte torsdag Københavns Pakkecenter i Brøndby hele to gange for at tale til medarbejderne på henholdsvis daghold og aftenhold.
Formålet var at fortælle om den store transformation, som den danske postvirksomhed står overfor. Samtidig har det, hedder det i en pressemeddelelse fra PostNord, været vigtigt for postchefen at møde medarbejderne ansigt til ansigt.
– Det er vigtigt for mig at fortælle alle medarbejdere, også dem vi har i Brøndby, om den omstilling, vi er i gang med, hvor vi står overfor nogle svære valg på vej mod at blive en lønsom logistikvirksomhed, sagde Peter Kjær Jensen ifølge pressemeddelelsen.
Postchefens besøg i Pakkecenteret i Brøndby er en del af en større tour, hvor han skal rundt til alle PostNord Danmarks arbejdspladser i hele landet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top