fbpx
Karatemedaljer til Brøndby
Fra-venstre-Emad-Mansour-Ralph-Hatting-Hassan-Mansour-Eva-Uybarreta-og-Harun-Muharemovic.jpg
Kæmperne fra Brøndby Karate Klub klarede sig godt ved DM. Her ses fra venstre Emad Mansour, Ralph Hatting, Hassan Mansour, Eva Uybarreta og Harun Muharemovic. Foto: Brøndby Karate Klub
SPORT. Ved DM i karate klarede kæmperne fra Brøndby sig godt. Det blev til en medalje af guld og to af bronze

Hassan Mansour fra Brøndby Karate vandt guld i disciplinen figurøvelser (kata), og Eva Uybarreta og Ralph Hatting vandt bronze i disciplinen frikamp (kumite), da der blev afholdt Danmarksmesterskaber i Greve.
– Vi er meget tilfredse med resultatet ved DM, og vi tager det som en positiv ting, at vi både vandt medaljer i kata og kumite, fordi det viser, at vi har en høj teknisk standard, når vi kan konkurrere med de bedste i Danmark. Og der var også flere andre af klubbens kæmpere, der nåede langt i turneringen, så vi er meget tilfredse, siger klubbens coach Harun Muharemovic.
Brøndby Karate Klub har de seneste år arbejdet målrettet for at få klubbens unge kæmpere profileret i Dansk Karate Forbund, fordi det er her, den officielle støtte fra DIF og muligheden for at kunne deltage i De Olympiske Lege i Tokyo 2020 ligger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top