fbpx
Glostrup Festival udvider med stort musiktelt
77e0d9_henningstaerk_prfoto.jpg
Henning Stærk slutter en lang dag af i det nye musiktelt. Foto: PR-foto
GLOSTRUP. Glostrup Festival har fået vokseværk og udvider med stort musiktelt. Om lørdagen byder scenen i teltet på masser af børneunderholdning og nogle af Glostrups dygtige lokale artister henover dagen. Lørdag aften afsluttes med en fed rock og rul-fest med Henning Stærk og band

Udover Glostrup Festivals store scene kan man i år opleve et stort musiktelt fyldt med lokal underholdning for børn og voksne og ikke mindst en svedig rock’n roll-koncert med Henning Stærk og band lørdag aften. Henning Stærk har et kæmperepertoire og udover klassikere som for eksempel ”Sweetheart”, ”Cheque Book” og ”Fire”, kan man nok forvente at høre den single, som han udgiver i dette forår.
Lørdagen i Musikteltet starter med Tigertræning for de mindste – en legekoncert med fuld fart på. Der fægtes, danses, leges for fuld udblæsning, og det forventes at en usædvanlig gæst kommer på besøg. Programmet fortsætter med Glostrups lokale musikskole, der synger og spiller sæsonens repertoire. Musikteltet præsenteres i samarbejde med Foreningen Glostrup Kulturhus.
Når der ikke er sceneprogram i Musikteltet, er der fuld gang i den på Store Scene med blandt andet festivalens hovednavne Phlake og Lis Sørensen, der begge giver fuld koncert. Aktivitetszonen byder på masser af sjov og leg med nogle af Glostrups foreninger, virksomheder og andre festivalaktører. Tivoliland kommer igen i år med fede forlystelser, og der vil kunne købes mad og drikke på pladsen. Og ikke at forglemme: Der er fri entré til festivalpladsen og Musik­teltet i hele weekenden.

Glostrup Festival
Glostrup Festival 2017 finder sted i weekenden 25. – 27. august 2017 i Glostrup Idrætspark, Stadionvej 80, Glostrup.
Program på www.glostrupfestival.dk opdateres løbende.
Følg begivenheden på Facebook: Glostrup Festival 2017.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top