fbpx
Pia Kjærsgaard besøgte Dansk Folkeparti
Generalforsamling_DF_Glostrup_2.jpg
Den nye bestyrelse sammen med Pia Kjærsgaard. Foto: Henrik Brøndberg
GLOSTRUP. DF i Glostrup afholdt den 16. marts sin ordinære generalforsamling i Beboerhuset på Asylvej

Folketingets formand og valgkredsens folketingsmedlem Pia Kjærsgaard var gæst, da Dansk Folkeparti i Glostrup holdt generalforsamling. Formand Henning Christensen fremhævede i bestyrelsens beretning de gode politiske resultater i perioden og lagde desuden vægt på vigtigheden af, at DF som politisk lokalforening er en synlig del af lokalsamfundet.
– Medlemsindflydelse og medejerskab til den lokalpolitik der føres er en vigtig prioritet i det lokalpolitiske arbejde. Det er ”vores Glostrup”, og vi skal være med til at skabe et dynamisk og engageret lokalsamfund, siger han.
Der blev valgt bestyrelse, der ser ud som følger: Henning Christensen, formand. Pia Hagbarth Dahlin, næstformand. Bestyrelsesmedlemmer: Henrik Brøndberg, Sonja Ozoun Hartmann, Kurt Kjær, Kenneth Schwartzmann og Bent Sørensen. Suppleanter: Peder Kähler og Sandra Larsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top