fbpx
Per Nielsen fortsætter i Brøndby IF
Per-Nielsen.jpg
Per Nielsen har underskrevet en ny to-årig kontrakt som cheftræner for Brøndbys kvinder i 3F-Ligaen. Foto: BIF
SPORT. I sidste uge underskrev Per Nielsen, cheftræner for kvinderne i 3F Ligaen, en ny to-årig kontrakt, Han glæder sig til det fortsatte arbejde

– Jeg er rigtig glad for, at jeg får mulighed for at forsætte det spændende arbejde i klubben og for at arbejde videre med pigerne.
Sådan siger Per Nielsen, da Folkebladet spørger ham, hvorfor han har forlænget sin kontrakt med Brøndby IF Kvinde Elite.
Et arbejde, understreger Per Nielsen, der tager afsæt i et hold med gode fremtidsudsigter:
– Det er ungt hold, og det er spændende at være med til at udvikle de enkelte spillere, holdet og spillestilen. Det ser jeg frem til at fortsætte.

Fortsat udvikling
De seneste år kar kvindefodbold oplevet en stigende interesse. Noget Per Nielsen også har bidt mærke i:
– Generelt har kvindefodbold, og ikke kun her i Brøndby, oplevet en øget interesse det seneste år, og jeg synes, vi på mange måder er på vej i den rigtige retning. Det vil jeg gerne være med til.
Det er imidlertid ikke kun Per Nielsen, der glæder sig over det fortsatte samarbejde. Det samme gør Seref Aras, sportschef:
– Per har underskrevet en ny to-årig aftale. Det er vi rigtig glade for, da det betyder, at der både er ro på til at arbejde videre med holdet, som det er lige nu, og at vi udover det kan fortsætte arbejdet omkring udviklingen på sigt af hele kvindeeliteafdelingen, med Per i spidsen for vores kvindeligahold.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top