fbpx
Døgnrapporten
Uddrag fra Københavns Vestegns Politi's døgnrapport for uge 12

Kørsel i frakendelsestiden
GLOSTRUP.
Mandag den 20. marts blev en 23-årig mand bragt til standsning på Ejby Mosevej i Glostrup, hvor han blev sigtet for at køre bil på trods af, at han tidligere har fået frakendt sin førerret på grund af narkotikakørsel.

Tyveri fra personbil
BRØNDBY.
Onsdag den 22. marts kl. 08.00 anmeldte en borger, at en ukendt gerningsmand havde knust ruden til vedkommendes bil, hvorfra der bl.a. var blevet stjålet en GPS. Bilen holdt parkeret på Strandesplanaden i Brøndby.

Narkotikakørsel
GLOSTRUP.
Torsdag den 23. marts kl. 02.30 blev en personbil bragt til standsning på Hovedvejen i Glostrup, hvor føreren, en 27-årig mand, blev sigtet for at køre bil, mens han var påvirket af euforiserende stoffer, da et narkometer gav udsalg for kokain og cannabis. Ved visitation blev manden ligeledes fundet i besiddelse af en mindre mængde skunk og hash.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top