DF genopstiller KB-medlemmer
DF-kandidater.jpg
De otte KB-kandidater: Erik Riksted, Jan Andreasen, Ole Valsgaard Hansen, Henrik Rademacher, Tanja Mejlstrup, Allan Runager og Tom Bech Fredriksen. René Skovdal var nødt til at gå, før billedet blev taget. Foto: Foto: Poul Gaardbo
BRØNDBY. Dansk Folkeparti i Brøndby har genopstillet de fire nuværende medlemmer af Kommunalbestyrelsen som de fire øverste på listen

Allan Runager, Tom Bech Fredriksen, Henrik Rademacher og Ole Valsgaard Hansen er de fire nuværende medlemmer af kommunalbestyrelsen for Dansk Folkeparti i Brøndby. Og hvis partiet til valget i november igen får fire mandater, bliver det sandsynligvis de samme fire, der igen skal repræsentere Dansk Folkeparti.
Partiet har nemlig valgt at opstille sine kandidater på partiliste, hvilket betyder, at stemmer på Dansk Folkeparti tildeles kandidaterne, i den rækkefølge, de står på listen.
Ud over de fire nuværende blev der også valgt fire nye kandidater, og bestyrelsen fik tilladelse til at stille flere kandidater på listen, hvis der er egnede medlemmer, der gerne vil stille op.
De fire nye kandidater er: Tanja Mejlstrup, Jan Andreasen, René Skovdal og Erik Riksted.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top