fbpx
Falsk tryghed for Vallensbæk Nord
Af MF Kenneth Kristensen Berth (DF), kommunalbestyrelsesmedlem Formanden for Teknik- og Miljøudvalget i Vallensbæk, Søren Mayntz udtaler til Folkebladet den 24. januar, at der ikke vil blive bygget på arealet syd for Vallensbækvej så længe han er formand for Teknik- og Miljøudvalget. Det er falsk tryghed, for der er ikke en eneste udvalgsformand i Vallensbæk […]

Af
MF Kenneth Kristensen Berth (DF), kommunalbestyrelsesmedlem

Formanden for Teknik- og Miljøudvalget i Vallensbæk, Søren Mayntz udtaler til Folkebladet den 24. januar, at der ikke vil blive bygget på arealet syd for Vallensbækvej så længe han er formand for Teknik- og Miljøudvalget.
Det er falsk tryghed, for der er ikke en eneste udvalgsformand i Vallensbæk Kommunalbestyrelse, der i dag er den samme, som da kommunalbestyrelsen blev konstitueret i december 2013, så Mayntz holdbarhed er ikke nødvendigvis særlig lang.
Måske ville det være et mere kraftigt budskab, hvis det kom fra Henrik Rasmussen, der vist ser sig selv som borgmester på livstid i Vallensbæk. Men det budskab kunne vi ikke få fra Henrik Rasmussen på borgermødet i nord.
Tværtimod ville Henrik Rasmussen ikke afvise, at der på et tidspunkt skulle bygges erhvervsejendomme eller etageboliger på det grønne område mellem Vallensbækvej og Holbæk Motorvejen. Borgmesteren henviste til, at vi om få år kan have flyvende biler, så der slet ikke er støj fra Holbæk-motorvejen.
Støj ser nu ikke ud til at optage et flertal i kommunalbestyrelsen bestående af Konservative og Socialdemokratiet, når det gælder opførelse af boliger. K og S har stemt for at tillade opførelsen af boliger klods op af Holbæk-motorvejen i erhvervsområdet Egeskovvej. Kan man finde på at bygge boliger på Egeskovvej, så kan man sikkert også ved Vallensbækvej.
DF synes, vi skal få afgjort den sag. Derfor vil vi stille forslag om, at området mellem Holbæk-motorvejen og Vallensbækvej en gang for alle henlægges til rekreativt område. Jeg er ganske sikker på, at det også er det borgerne ønsker.

Svar:
Grunden er ikke til salg

Af Henrik Rasmussen (K), borgmester i Vallensbæk

Jeg tror ikke, Kenneth Kristensen Berth og jeg har været til det samme møde. Jeg var meget præcis på dialogmødet: Den grund er ikke til salg, og der er ikke planer om bebyggelse på grunden.
Arealet blev taget ud af den grønne kile og udlagt til erhverv i Kommuneplan 2005. Men hvis der skal bygges noget på grunden, kan det først ske efter vedtagelse af en ny lokalplan. Det vil sige efter en proces, der også indbefatter høring.
Lige meget hvor mange gange, Kenneth Kristensen Bert forsøger at gentage et forkert budskab, gør det det ikke rigtigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top